Ontspanningsmassage en luxe ontspanningsmassage

KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE

Dit is een heerlijke massage met warme olie waarbij lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen. Ook hier wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën die steeds rustgevend, slaapbevorderend en ontspannend zullen werken. Na drie minuten masseren wordt de de kracht van de etherische olie opgenomen in onze bloedbaan, na 15 minuten masseren zit deze in het diepste van onze cellen en heeft een sterke nawerking. De massageolie wordt op maat gemaakt. Voor de ontspanningsmassage worden er oliën gebruikt die het zenuwstelsel terug in balans brengen, stressreducerend werken en ons opnieuw doen aarden.

Deze massage is zeer geschikt voor mensen die dagelijks onder druk staan. Maar ook als u geen klachten hebt is dit uiteraard een zeer aangename massage waarbij je met nieuwe energie weer verder kan.

Contra- indicaties bij massages : wanneer mag er geen massage toegepast worden ?

Bij pijn, gezwellen, koorts, open wonden, besmettelijke huidziekten, chronische infectieziekten, hartklachten en ernstige vaataandoeningen, griep, trombose, kanker, kneuzingen, fracturen, onlangs geopereerd, gebruik van antibiotica


LUXE ONTSPANNINGSMASSAGE

Om u nog dieper tot ontspanning te brengen biedt Pura Cura u graag een meer uitgebreide ontspanningsmassage aan die start met een overheerlijk gearomatiseerd voetbad voorzien van himalayzout en rozenblaadjes. Het himalayzout heeft een diepe werking op pijnlijke spieren, bloedsomloop, werkt ontgiftend en reinigt ons lichaam dankzij de aanwezigheid van 84 mineralen en spoorelementen. De etherische oliën werken op uw algemeen mentale welzijn, bevorderen de bloeddoorstroming en verwarmen uw voeten. Tijdens het voetbad wordt u een glaasje cava, fruitsap, koffie of thee naar keuze aangeboden om terwijl even te verdiepen in ontspannende lectuur of te genieten van rustgevende achtergrondmuziek.
Tijdens deze relaxerende me-time worden uw voeten extra verwend met een heerlijke voetenscrub, voetenmasker en massage.

Na dit zalige voetbad kan u genieten op de (voorverwarmde) massagebank van een uitgebreide ontspanningsmassage die start bij de voeten om de meridianen te stimuleren en te activeren, vervolgens de benen, rug, schouders, nek, hoofd en bovenarmen.

Na deze massage gaat u weer helemaal in balans naar huis.


Contra-indicaties: wanneer mag deze massage niet toegepast worden ? :

  • Bij het nemen van antibiotica (overleg met uw arts)
  • Hartklachten en hartafwijkingen (vraag advies aan uw arts)
  • De eerste 3 maanden van de zwangerschap
  • Koorts
  • Besmettelijke huidaandoeningen, wonden,...
  • Infecties zoals griep, keelontsteking, verkoudheid,...
  • Ontstekingen en tumoren
  • Trombose
  • Verdikkingen waarbij twijfel is over de oorzaak
  • Bij het nemen van bloedverdunners (vraag advies aan uw arts)

Maak een afspraak Bekijk de prijslijst