Medische pedicure, luxe pedicure en manicure

BASIS-ESTHETISCHE PEDICURE

Opzuiveren van de nagelriemen, knippen en vijlen van de nagels, eelt raspen, korte voetmassage

MEDISCHE PEDICURE

Dit is de baispedicure met extra: gebruik van de natfrees, het behandelen van ingegroeide nagels, likdoorns verwijderen, eelt en diepe eeltkloven weghalen, eelt raspen en een goede massage

De natte freestechniek is een pijnloze behandeling die gebruikt wordt voor het verwijderen van eelt, likdoorns en voor de verzorging van de nagelplaat. Ook tijdens de pedicure is het gebruik van etherische oliën niet weg te denken. Tijdens de verzorging worden oliën gebruikt die preventief werken om schimmels en bacteriën te voorkomen of indien nodig actief op de schimmel of bacterie inwerken. Etherische oliën werken eveneens hydraterend en hebben een positief effect op uw mentale welzijn.
Een pedicure wordt steeds afgerond met een heerlijke deugddoende massage en veel aandacht voor de reflexzones van de voet.

Bij een medische pedicure streef ik ernaar dat u weer met een goed gevoel huiswaarts keert waarbij u werkelijk “op wolkjes” loopt.

Bij problemen met schimmelnagels kan u steeds een flesje op maat aankopen bij Pura Cura om de schimmel intensief te behandelen.


LUXE SPA PEDICURE

Een “luxe pedicure” start met een heerlijk gearomatiseerd voetbad van etherische oliën, voorzien van himalayzout en rozenblaadjes.
Het Himalayazout heeft een helende en therapeutische werking voor zowel lichaam als geest. Het bevat eveneens 84 voedende en huidvriendelijke mineralen en spoorelementen, heeft een ontgiftende werking, reinigt en stimuleert de bloedsomloop en kalmeert pijnlijke spieren.

Na even uw voetjes te hebben ontspannen in dit zalige warme bad geniet u van een scrub van voeten en onderbenen, waarbij fijne korreltjes dode huidcellen verwijderen en de doorbloeding stimuleren. Vervolgens worden uw voeten verwent met een heerlijk geurend masker dat goed kan indringen in de openstaande poriën. Terwijl dit zijn werking doet kan u genieten van een hand- en armmassage.
Een heerlijk tasje koffie of thee hoort er uiteraard ook bij. Na deze grondige dieptereiniging start de medische pedicure zoals boven omschreven.

Sommige mutualiteiten verlenen een tussenkomst voor een pedicure behandeling. Vraag er gerust naar en dan bezorg ik u graag hiervoor het ingevulde document.


ZEN MANICURE

Terwijl u geniet van een tasje koffie of thee worden uw handen verwent met een overheerlijk gearomatiseerd handbadje voorzien van etherische oliën die een hydraterend en herstellend effect hebben. Nadien volgt er een verzorgende peeling om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor zijn de handen diep gereinigd en staan de poriën open, klaar om een heerlijk handmasker te ontvangen. Na inwerking van het handmasker is het de beurt aan jouw nagels en nagelriemen om te verzorgen, de nagel wordt in vorm gevijld en voorzien van een vitamine serum. Als kers op de taart mag je dan nog genieten van een deugddoende handmassage.

Graag nog een stralend kleurtje op uw nagels met de look van prachtige gelnagels. Laat uw nageltjes dan verzorgen met de Sopolisch Gellak. Voor meer informatie klik hier.


Maak een afspraak Bekijk de prijslijst