Aromatherapie

Aromatherapie bestaat al heel erg lang. Het is een oude, zeer doeltreffende , natuurlijke geneeswijze.

Ik streef ernaar om in de praktijk met 100 % natuurlijke producten te werken.
De massage- en verzorgingsproducten van Pura Cura worden door mezelf samengesteld. Dit heeft als grote voordeel dat deze enerzijds steeds afgestemd worden op de noden en behoeften van onze cliënten en anderzijds 100 % natuurlijk zijn.
Een etherische olie wordt ontrokken door distillatie uit een verscheidenheid van planten. Zij hebben allemaal een heilzame en helende werking. Na 3 minuten zijn ze reeds opgenomen in onze bloedbaan en na een kwartiertje hebben zij het diepste van onze cellen bereikt.


De toepassingsmogelijkheden zijn zeer omvangrijk :

  • Men kan ze verwerken in een huidverzorgende olie : voor de droge, vette huid, eczeem, psoriasis, cellulitis maar ook in een handcrème of voetcrème.
  • Bij spier- en gewrichtspijn, maag- en darmproblemen, migraine, pijnlijke maandstonden, een verkoudheid, brand- en schaafwonden,…
  • Evenzeer werken ze op ons algemeen emotioneel welzijn. Wanneer dit in disbalans is bij bijvoorbeeld angsten, stress, depressies, verdriet, opvliegendheid, slapeloosheid, concentratieproblemen, faalangst,…
  • Ze worden gebruikt tijdens een massage
  • In een verstuiver

Bij Pura Cura kan u een “op maat” gemaakte samenstelling van oliën bestellen afgestemd op uw noden en lichamelijke klachten.
Maak een afspraak Bekijk de prijslijst